({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Bjärekyckling - lårfilé

Nu kan vi även erbjuda lårfilé från Bjärefågel - om än lite godare än bröstfilén! Fantastiskt mört och fint kött, perfekt att grilla hela sommaren.

Portioner: ca 12
Pris per portion: ca 60 kr
 
718,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Nu erbjuder vi en fantastisk nyhet från Bjärefågel! Lårfilé av majskyckling med ett saftigt mört kött med en fantastisk smak. Är uppväxt på majs, baljväxter, spannmål, gräs, havreolja, vitaminer, mineraler och aminosyror. Ingenting annat.

  Krymper minimalt vid tillagning och är utmärkt att grilla då vi har skinnsidan kvar. Bjäre lårfileér är viktvara, exakt pris fås vid leverans.

 • library_books Specifikationer
  Miljömärkning Svenskt Sigill
  Ursprungsland Sverige
  Förpackning om 2 kg netto
  Kilopris 359 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Tonfisk - msc

Som ett av få företag i Norden erbjuder vi msc-certifierad tonfisk med fri hemleverans rakt till din dörr - i hela Skåne.

Antal portioner: ca 6/kg
Pris per portion: ca 60 kr

Lilla familjelådan SPECIAL - lax med skinn

Msc-märkt torskrygg, stora rödspättafiléer (kungsflundra) och vår storsäljare lax med skinn i en härlig blandning. Laxen går att grava, steka, grilla, ugnsbaka och använda till sushi.
2.364,00 kr 2.259,00 kr

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr