({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Gambasräkor/Langoustiner

Kokta vildfångade gambasräkor/langoustiner med en fantastisk smak och rejäl storlek. Perfekt som förrätt till festen eller som ett tilltugg till grillfesten.
1.498,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Kokta vildfångade gambasräkor/langoustiner, även kallade scampi eller tiger räka, med en fantastisk smak och rejäl storlek. Perfekt som förrätt till festen eller som ett tilltugg till grillfesten. Klyv längs med magen, pensla på ett gott smör, och grilla i ugnen med köttsidan upp i 6-8 minuter.

  En given succé som förrätt!

  Recept på gambas hittar ni här

 • library_books Specifikationer
  Förpackning om 2 kg netto
  Storlek 10-15 st/kg
  Hållbarhet 12-18 månader
  Latinskt namn Penaeus monodon
  Fångstområde Östra Mellersta Atlanten
  Kilopris 749 SEK
  Pris 1498 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Scampi/tigerräka 26/30 med skal - asc

Våra råa ASC-märkta scampi med skal är ett utmärkt miljövänligt val till skaldjursfesten. Gör ett grillspett, lägg på grillen, fräs upp i lite vitlök eller varför inte göra en god wok! Godkända av WWF.

Torskrygg msc och lax med skinn

Laxen med skinn är vår storsäljare när det gäller röd fisk. Fina styckfrysta 250 grams bitar som om man får tro våra kunder smakar det där lilla extra. Passar utmärkt om man steker, grillar eller ugnsbakar sin lax, eller om man vill använda den till sushi.

2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
2,5 kg laxfilé med skinn 250 gram (10 bitar)