({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Julsortiment

Sortera på

Julskinka - 4 olika sorter

Närproducerad julskinka från Ystad, i fyra olika varianter. Vilken är din favorit?

199-229 kr/kg
Viktvara

Julskinka & Co

Svensk närproducerad julskinka, prinskorvar, köttbullar, medvurst och pastej. Allt för ett komplett julbord!

Sillpaket 8 sorter - Ny storlek!

Vårt sillpaket har de senaste fyra åren blivit något av en succé. Nytt för i år är att sillen produceras mitt i centrala Malmö. Av en OS-silvermedaljör. Ja ni hör, detta går ju inte att missa!

Ostbricka

Tre storsäljande cheddarostar till jul i en paket.

3 x 200 gram

Perfekta julklappen!

Mini Julkassen - Nyhet!

För det lilla sällskapet har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna i mindre förpackning: 150 gram vardera av varmrökt, kallrökt, gravad och najadlax. Givetvis ligger det en burk med årets julsill här också.

Lilla Julkassen - med nya sillsorter

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med en riktig gourmetsill + årets julsill.

Stora Julkassen - inkl nytt sillpaket

För de som ska vara lite fler runt julbordet har vi en julkasse värt namnet: Gravad, varmrökt, kallrökt och najadlax ihop med ett noga utvalt sillpaket. Nytt för i år är att sillen produceras i Malmö av en OS-silvermedaljör. In och kolla!
1.963,00 kr 1.799,00 kr

Klassisk Julkasse

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.

Gourmet Julkassen - Nyhet

Är ni inte så många på julafton men vill ha lite nyheter på julbordet har vi denna julkassen med varmrökt lax, najadlax, gourmetsill, drömsill och hummersill. Lagom stort paket med mycket gott!

Löjrom Bodensee

En fantastiskt god, finkornig löjrom från en av Tysklands finaste insjöar. Helt klart ett prisvärt alternativ till Sveriges Guld, Kalix löjrom.

Löjrom Kalix - msc

Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin.