({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Julsortiment

Sortera på

Julskinka - 4 olika sorter

Närproducerad julskinka från Ystad, i fyra olika varianter. Vilken är din favorit?

199-229 kr/kg
Viktvara

Julskinka & Co - det flexibla julbordet!

Svensk närproducerad julskinka, prinskorvar, köttbullar, medvurst och pastej. Allt för ett komplett julbord! Välj själv vilken sorts julskinka ni vill ha - flexibelt och bra!

Sillpaket 6 sorter - inklusive lyx skagenröra!

Vårt sillpaket har de senaste fem åren blivit något av en succé. Även i år produceras sillen mitt i centrala Malmö. Av en OS-silvermedaljör. Ja ni hör, detta går ju inte att missa!

Ost & charkbricka

Två supergoda cheddarostar och en fantastiskt god Bresaola Black Angus.

För ost & charkälskare!

Mini Julkassen - i ny skepnad!

För det lilla sällskapet har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna i mindre förpackning: 150 gram vardera av kallrökt och gravad lax, 250 gram najadlax och 300 gram varmrökt lax. I år följer det även med romsås och hovmästarsås!

Lilla Julkassen - med nytt innehåll!

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med hovmästarsås, romsås och gourmetsill.

Stora Julkassen - inklusive sillpaket

För de som ska vara lite fler runt julbordet har vi en julkasse värt namnet: Gravad, varmrökt, kallrökt och najadlax ihop med ett noga utvalt sillpaket. Precis som i fjor produceras sillen i Malmö av en OS-silvermedaljör. In och kolla!
1.839,00 kr 1.699,00 kr

Klassisk Julkasse

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.

Gourmet Julkassen - Ny favorit

Är ni inte så många på julafton men vill ha lite nyheter på julbordet har vi denna julkassen med varmrökt lax, najadlax, gourmetsill, citron/örtsill och hummersill. Lagom stort paket med mycket gott!

Löjrom Bodensee - 200 gram

En fantastiskt god, finkornig löjrom från en av Tysklands finaste insjöar. Helt klart ett prisvärt alternativ till Sveriges Guld, Kalix löjrom. Nu i mindre praktisk 200 grams burk.

Löjrom Kalix - msc

Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin.