({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Klassisk Julkasse - [Slutsåld]

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.
599,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  - Klassisk Julkasse är slut för i år, välkommen tillbaka till påsk -

  För er som inte är så många på julafton har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller de fem vanligaste ingredienserna på julbordet. Mycket gott i mindre förpackning. Sillen produceras av Alexander Haglund som är OS-silvermedaljör i gastronomi och vi kan med säkerhet säga att denna sillen är i en klass för sig själv. Senapssillen är gjord på Skånsk senap. Riktigt fräsch!

   

  Klassiska Julkassen består av:

  • Kallrökt lax  300 gr
  • Gravad lax  300 gr
  • Löksill 250 gr
  • Senapssill 250 gr
  • Brantevikssill 250 gr

   Pris: 599 kr

  Vill ni ha mer god julsill rekomenderar vi vårt sillpaket med 8 olika sorters sill + lyxskagenröra, hovmästarsås och romsås som kommer bli en höjdpunkt på julbordet. Är ni sugna på mer lax ska ni titta på Lilla Julkassen

  Julkassen levereras färsk 12-22 december eller enligt överenskommelse.

 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr

Lilla Julkassen - med nya sillsorter

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med en riktig gourmetsill + brantevikssill.