({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 33
Pris per portion: ca 27 kr
890,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda i lite buljong eller lägga i folie med lite örter i på grillen. 

  • library_books Specifikationer
    Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
    Latinskt namn Melanogrammus aeglefinus
    Fångstområde Nordostatlanten
    Färsk/Fryst Fryst
    Hållbarhet 6-12 månader
    Storlek 200-300 gr/st
    Förpackning om 5 kg netto
    Kilopris 178 SEK
    Pris 890 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Sej - msc

Sydfisks sej är MSC-märkt och ett bra alternativ till torsken. Lite fastare i köttet och lämpar sig lika bra att koka som att ugnsbaka. Middagstips: Rödvinspocherad sejfile med en tonfiskröra och lite kokta morötter bredvid.

Antal portioner: ca 34
Pris per portion: ca 26 kr