({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Kungsflundra - stor rödspätta

Kungsflundra är det samma som stor rödspätta. En given favorit bland barnen och riktigt god att panera och steka upp på stekjärnet.

Portioner: ca 14
Pris per portion: ca 42 kr
625,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Vår bästsäljare inom plattfiskarna och med en enastående kvalitét. En given favorit hos både vuxna och barn, riktigt god att panera och steka upp på stekjärnet. Serveras tex med lite ärtor och potatismos. Går bra att sjuda, steka och ugnsbaka. När rödspättan väger mer än ett kilo kallas den för kungsflundra, men det är exakt samma smak på fisken och den säljes utan bukskinnet som är bortrensat.

 • library_books Specifikationer
  Latinskt namn Pleuronectes platessa
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Färsk/Fryst Fryst
  Storlek 200-300 gr/st
  Förpackning om 2,25 kg netto
  Kilopris 278 SEK
  Pris 625 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Torskrygg msc och lax med skinn

Laxen med skinn är vår storsäljare när det gäller röd fisk. Fina styckfrysta 250 grams bitar som om man får tro våra kunder smakar det där lilla extra. Passar utmärkt om man steker, grillar eller ugnsbakar sin lax, eller om man vill använda den till sushi.

2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
2,5 kg laxfilé med skinn 250 gram (10 bitar)

1.665,00 kr 1.549,00 kr

Lax utan skinn

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 47 kr

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr