({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr
995,00 kr
895,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

  Denna laxen har vi förstått på våra kunder håller en betydelsefullt hög kvalitet, och har man en gång testat den, ja då är det svårt att byta till någon annan.

  Vill ni däremot ha en lax utan skinn som också är av absolut toppkvalitet har vi givetvis det också. Ni hittar den här

 • library_books Specifikationer
  Latinskt namn Salmo salar
  Fångstområde Norge
  Hållbarhet 6-12 månader
  Färsk/Fryst Fryst
  Storlek 250 gram/st
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Kilopris 358 SEK
  Pris 895 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Hummer - 550/600 gram

Hummer är bland det finaste du kan hitta i havet så är du sugen på att testa något alldeles extra i skaldjursväg så är hummer det rätta alternativet.

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 17
Pris per portion: ca 27 kr

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 60 kr