({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr
995,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

    Denna laxen har vi förstått på våra kunder håller en betydelsefullt hög kvalitet, och har man en gång testat den, ja då är det svårt att byta till någon annan.

    Vill ni däremot ha en lax utan skinn som också är av absolut toppkvalitet har vi givetvis det också. Ni hittar den här

  • library_books Specifikationer
    Latinskt namn Salmo salar
    Fångstområde Norge
    Hållbarhet 6-12 månader
    Färsk/Fryst Fryst
    Storlek 250 gram/st
    Förpackning om 2,5 kg netto
    Kilopris 398 SEK
    Pris 995 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Tonfisk

Tonfisken är fast i köttet och lämpar sig lika väl på grillen som att äta direkt som sushi. Tillagas ungefär som en oxfilé, då den blir som godast med en röd saftig kärna.

Antal portioner: ca 16
Pris per portion: ca 42 kr

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 33
Pris per portion: ca 27 kr

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr