({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Lilla Julkassen - med nya sillsorter

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med en riktig gourmetsill + brantevikssill.
942,00 kr
839,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  I lilla julkassen hittar vi fyra av de populäraste produkterna för julbordet. En varmrökt lax som fullkomligt smälter i munnen, gravad och kallrökt lax med en fantastisk kvalitét och vår populära najadlax - först gravad sedan kallrökt! En uppstickare som blir mer populär för varje år.

  Nytt för i år är att sillen är producerad på hemmaplan mitt i centrala Malmö. För magin står Alexander Haglund, OS-silvermedaljör i gastronomi. Ni kan läsa mer om honom här.

  Lilla Julkassen består av:

  • Kallrökt lax  300 gr
  • Gravad lax  300 gr
  • Najadlax  300 gr
  • Varmrökt lax 300 gr

  • Brantevikssill 250 gr 
  • Gourmetsill 250 gr
   varav ca 50% är sillvikt

   Pris 839 kr
   Ord.pris 942 kr

  Vill ni ha ännu mer god julsill rekomenderar vi vårt sillpaket med 8 olika sorters sill + lyxskagenröra, hovmästarsås och romsås som kommer bli en höjdpunkt på julbordet.

  Julkassen levereras färsk 12-22 december eller enligt överenskommelse.

 • library_books Specifikationer
  Fångstområde Norge
Kunder som köpte denna köpte också

Sillpaket 8 sorter - Ny storlek! - [Slutsåld]

Vårt sillpaket har de senaste fyra åren blivit något av en succé. Nytt för i år är att sillen produceras mitt i centrala Malmö. Av en OS-silvermedaljör. Ja ni hör, detta går ju inte att missa!
699,00 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Kamben - BBQ Baby Back Ribs

Nu är våra populära Baby Back Ribs tillbaka igen! Hickoryrökta i 8 timmar för bästa smak och kvalitet.