({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Oxfilé - Aberdeen Black Angus

"Vill tacka för en helt fantastisk oxfilé som vi tillagade och förtärde på nyårsafton, det var BÄSTA restaurangkvaliteten på den, helt FANTASTISK. Dyrt? Nej! Inte med den kvaliteten. Alla gästerna var överväldigade. Med hjälp av egna, stora köksskolans och svärsonen chef Jimmy Brorsson s, kunskaper blev det en oförglömlig afton."

Antal portioner: ca 11
Pris per portion: ca 160 kr
0,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Oxfilén är den möraste biten på oxen och denna bit gör enligt testpanelen "en dubbelvolt med skruv" i munnen. Skär i lagom tournedosbitar och grilla eller rundbryn hel och låt den tillagas färdigt i ugnen, alternativt strimla och gör en god wok. Serveras med tex en god bearnaiesås eller varför inte en härlig rödvinssås.

  Oxfilen levereras färsk och kan således styckas i valfri storlek. Vikt ca 2,3 kg, exakt pris fås vid leverans.

  Detta är köttbiten som ska serveras när resultatet ska vara 100%. Nyårsmaten 2014, 2015 och 2016 som blev en dundersuccé.

  Oxfilé är beställningsvara och dagspris gäller. Ring för att kolla tillgången just nu.

  Nedan en av våra nöjda kunder:

  "Vill tacka för en helt fantastisk oxfile som vi tillagade och förtärde på nyårsafton, det var BÄSTA restaurangkvaliten på den, helt FANTASTISK. Dyrt? Nej! Inte med den kvaliteten. Alla gästerna var överväldigade. Med hjälp av egna, stora köksskolans och svärsonen chef Jimmy Brorsson s, kunskaper blev det en oförglömlig afton."

  Grahn på malmövägen Vellinge"

 • library_books Specifikationer
  Ursprungsland Australien
  Hållbarhet 1-3 månader
  Färsk/Fryst Färsk, kyld
  Förpackning om Viktvara
  Storlek 2-3 kg/st hel filé
  Kilopris 699 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Hummer - 550/600 gram

Hummer är bland det finaste du kan hitta i havet så är du sugen på att testa något alldeles extra i skaldjursväg så är hummer det rätta alternativet.

Kamben - BBQ Baby Back Ribs

Nu är våra populära Baby Back Ribs tillbaka igen! Hickoryrökta i 8 timmar för bästa smak och kvalitet.

Torskrygg msc och lax med skinn

Laxen med skinn är vår storsäljare när det gäller röd fisk. Fina styckfrysta 250 grams bitar som om man får tro våra kunder smakar det där lilla extra. Passar utmärkt om man steker, grillar eller ugnsbakar sin lax, eller om man vill använda den till sushi.

2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
2,5 kg laxfilé med skinn 250 gram (10 bitar)