({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Panerad mixlåda

Gillar barnen fiskpinnar? Då kommer de älska det här. Ja, vuxna med för den delen. Sprödbakad rödspätta och tempurainbakad torsk (fish´n chips) i en härlig blandning.

Antal portioner: ca 34
Pris per portion: ca 23 kr
 
890,00 kr
799,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Våra populära panerade produkter sprödbakad rödspätta och tempurainbakad torsk (fish´n chips) i en blandpaket.

  När det gäller panerade produkter finns det en uppsjö av olika märken och sorter. Vi vill tro att de två produkter vi säljer är de absolut bästa på marknaden: Sprödbakad rödspätta och tempurainbakad torsk (fish´n chips).

  Gillar barnen fiskpinnar? Då kommer de älska det här. Ja, vuxna med för den delen.

  Produkterna tinas ej innan tillagning så på 10-15 minuter har man en fiskrätt klar, som passar utmärkt att servera med lite grönsaker och en klick remouladesås. Perfekt när man vill ha något gott, snabbt och nyttigt!

   

Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr

Tonfisk - msc

Som ett av få företag i Norden erbjuder vi msc-certifierad tonfisk med fri hemleverans rakt till din dörr - i hela Skåne.

Antal portioner: ca 6/kg
Pris per portion: ca 60 kr

Hamburgare - Black Angus Aberdeen

Troligtvis Sveriges godaste hamburgare! Med 99% angus nötkött och precis rätt mängd kryddor garanteras mätta och belåtna barn och vuxna i alla åldrar. 24 st burgare á 200 gram.

Portioner: 24
Pris per portion: ca 41 kr