({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Räkor 50/70 - msc

Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.
895,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.

    Kuriosa om räkan: Utlekta honräkor är ofta svarta under huvudskölden eftersom frånvaron av rom gör att mage och tarm, som ligger under huvudskölden, syns tydligt. Har räkan då ätit mörka plankton kommer detta att synas mycket tydligt. Räkan fiskas med trål och bästa säsong är höst, vinter och vår.

    Källa: http://www.svenskfisk.se/1342.aspx

     

  • library_books Specifikationer
    Förpackning om 2,5 kg netto
    Fångstområde Nordostatlanten
    Latinskt namn Pandalus borealis
    Hållbarhet 6-12 månader
    Storlek 50-70 st/kg
    Kilopris 338
    Pris 845
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 47 kr

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.