({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 60 kr
 
1.245,00 kr
  • subtitles Full beskrivning

    Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna.  Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.


     

  • library_books Specifikationer
    Färsk/Fryst Fryst
    Latinskt namn Salvelinus alpinus
    Fångstområde Island
    Kilopris 498 SEK
    Pris 1245 SEK
    Hållbarhet 6-12 månader
    Storlek 200-300 gr/st
    Förpackning om 2,5 kg netto
Kunder som köpte denna köpte också

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 34
Pris per portion: ca 33 kr

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr