({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Sej - msc

Sydfisks sej är MSC-märkt och ett bra alternativ till torsken. Lite fastare i köttet och lämpar sig lika bra att koka som att ugnsbaka. Middagstips: Rödvinspocherad sejfile med en tonfiskröra och lite kokta morötter bredvid.

Antal portioner: ca 34
Pris per portion: ca 26 kr
 
895,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Sydfisks sej är MSC-märkt och ett bra alternativ till torsken. Lite fastare i köttet och lämpar sig lika bra att koka som att ugnsbaka. Middagstips: Rödvinspocherad sejfile med en tonfiskröra och lite kokta morötter bredvid.

 • library_books Specifikationer
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Latinskt namn Pollachius virens
  Fångstområde Nordostatlanten
  Färsk/Fryst Fryst
  Hållbarhet 6-12 månader
  Storlek 120-160 gr/st
  Förpackning om 5 kg netto
  Kilopris 179 SEK
  Pris 895 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 17
Pris per portion: ca 27 kr

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr