({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Tonfisk

Tonfisken är fast i köttet och lämpar sig lika väl på grillen som att äta direkt som sushi. Tillagas ungefär som en oxfilé, då den blir som godast med en röd saftig kärna.

Antal portioner: ca 16
Pris per portion: ca 42 kr
686,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Vår gulfenade tonfisk är fast i köttet och lämpar sig lika väl på grillen som att äta direkt som sushi. Tillagas ungefär som en oxfilé, då den blir som godast med en röd saftig kärna.

    Grilla eller stek tonfisken i ca 4 minuter med 30 sekunder mellan varje vändning. Det viktigaste är inte vilka kryddor man använder, det är att köttet är lite rosa i mitten när tonfisken är klar.

    Vill ni hellre ha en msc-märkt tonfisk, som är godkänd av WWF hittar ni den här

  • library_books Specifikationer
    Latinskt namn Thunnus thynnus
    Fångstområde Stilla Havet
    Hållbarhet 12-18 månader
    Färsk/Fryst Fryst
    Storlek 180-220 gr/st
    Förpackning om 2,7 kg netto
    Kilopris 254 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Lax utan skinn

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 47 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.