({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

8% återbäring på alla köp

augusti 30, 2013

För att visa vår uppskattning till kunder som är trogna Sydfisk ger vi 8 % “trogen kund” bonus. Spara dina kvitton och få återbäring på varje köp du gör. Återbäringen tas ut i form av produkter efter var tredje köp och gäller endast vid uppvisande av kvitto från Sydfisk. Gäller från 1 juni 2013.

Exempel: Handlar ni för 1000 kronor tre gånger (oberoende hur lång tid det är mellan gångerna) kan ni plocka ut varor för 240 kronor efter ert tredje köp. Det finns ingen gräns för hur mycket ni måste handla för, detta är bara ett exempel.

Därför är det viktigt att ni sparar era kvitto. Dels för att vi ska kunna räkna ihop hur mycket återbäring ni tjänat ihop och dels för att ni själva ska vara säkra på att produkterna ni köper kommer från Sydfisk och att de håller den kvalitet ni är vana vid.

Ett tips är att fästa kvittona på våra flyers som vi delar ut så att ni lätt kan plocka fram dem när vi knackar på hos er. Vi besöker ert område med våra fiskbilar var tredje månad men det går att beställa via hemsidan dygnet runt - året runt, eller ringa vårt växelnummer 040-617 03 03 mellan 09.00-21.00. Då bokar vi in en tid för leverans, ofta redan inom ett dygn.