({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Sorry - this product is no longer available

Gambasräkor/Langoustiner

Kokta vildfångade gambasräkor/langoustiner med en fantastisk smak och rejäl storlek. Perfekt som förrätt till festen eller som ett tilltugg till grillfesten.
 
1.498,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Kokta vildfångade gambasräkor/langoustiner, även kallade scampi eller tiger räka, med en fantastisk smak och rejäl storlek. Perfekt som förrätt till festen eller som ett tilltugg till grillfesten. Klyv längs med magen, pensla på ett gott smör, och grilla i ugnen med köttsidan upp i 6-8 minuter.

  En given succé som förrätt!

  Recept på gambas hittar ni här

 • library_books Specifikationer
  Förpackning om 2 kg netto
  Storlek 10-15 st/kg
  Hållbarhet 12-18 månader
  Latinskt namn Penaeus monodon
  Fångstområde Östra Mellersta Atlanten
  Kilopris 749 SEK
  Pris 1498 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Scampi/tigerräka 26/30 med skal - asc

Våra råa ASC-märkta scampi med skal är ett utmärkt miljövänligt val till skaldjursfesten. Gör ett grillspett, lägg på grillen, fräs upp i lite vitlök eller varför inte göra en god wok! Godkända av WWF.

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.