({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Julsortiment

Sortera på

Julskinka - 4 olika sorter [Slutsåld]

Närproducerad julskinka från Ystad, i fyra olika varianter. Vilken är din favorit?

199-229 kr/kg
Viktvara
398,00 kr

Sillpaket 6 sorter - inklusive lyx skagenröra! [Slutsåld]

Vårt sillpaket har de senaste sex åren blivit något av en succé. Även i år produceras sillen mitt i centrala Malmö. Av en OS-silvermedaljör. Ja ni hör, detta går ju inte att missa!
559,00 kr

Mini Julkassen - med lyxskagenröra! [Slutsåld]

För det lilla sällskapet har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna i mindre förpackning: 150 gram vardera av kallrökt och gravad lax, 200 gram najadlax och 300 gram varmrökt lax. I år följer det även med en supergod lyxskagenröra!
599,00 kr

Lilla Julkassen - Inklusive sill & Lyxskagenröra! [Slutsåld]

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även med en fantastisk lyxskagenröra och en gourmetsill.
857,00 kr 799,00 kr

Stora Julkassen - inklusive sillpaket [Slutsåld]

För de som ska vara lite fler runt julbordet har vi en julkasse värt namnet: Gravad, varmrökt, kallrökt och najadlax ihop med ett noga utvalt sillpaket. Precis som i fjor produceras sillen i Malmö av en OS-silvermedaljör. In och kolla!
1.839,00 kr 1.699,00 kr

Klassisk Julkasse [Slutsåld]

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.
599,00 kr

Gourmet Julkassen - Etablerad favorit [Slutsåld]

Är ni inte så många på julafton men vill ha lite nyheter på julbordet har vi denna julkassen med varmrökt lax, najadlax, gourmetsill, citron/örtsill och hummersill. Lagom stort paket med mycket gott!
549,00 kr

Löjrom Kalix - msc

Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin.

Najadlax i bit - ca 200 gr

Julens godaste lax är najadlaxen som är både gravad och kallrökt. Ett måste för många och en bra nyhet att testa om man inte njutit av den tidigare.