({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Sorry - this product is no longer available

Kamtjatkaflundra - msc

Kamtjatkaflundran är en ny fisk på Europeiska marknaden som kan liknas vid stor rödspättafilé. En riktigt bra vardagsfisk som är perfekt att panera eller bara steka upp i smör som den är. Eller varför inte göra en fiskgratäng?

Portioner: ca 14
Pris per portion: ca 34 kr
 
476,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Kamtjatkaflundran är en ny fisk på marknaden som kan liknas vid stor rödspättafilé. En riktigt bra vardagsfisk som funkar bra att panera eller bara steka upp i smör som den är. Eller varför inte göra en fiskgratäng?

  Kamtjatkaflundran har länge varit en välkänd matfisk i stora delar av Asien, bla i det japanska köket. Fiskens naturliga livsmiljö är i det tempererade vattnet i norra Stilla havet vid Kamtjatka halvön, därav namnet "Kamtjatka Flundra". 

 • library_books Specifikationer
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Färsk/Fryst Fryst
  Latinskt namn Atheresthes Evermanni
  Fångstområde FAO 67
  Hållbarhet 6-12 månader
  Storlek 200-300 gr
  Förpackning om 2/4 kg netto
  Kilopris 238 SEK
 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Torskrygg - msc

Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Perfekta portionsbitar på 120-160 gram och väl lämpade att tillaga i ugn eller sjuda i lite buljong för att servera med potatismos och gröna ärtor.

Antal portioner: ca 18
Pris per portion: ca 48 kr

Hälleflundra - nytt inkommet!

Hälleflundra är den största av plattfiskarna och en förnäm fisk med underbart vitt fast kött som passar bra att såväl grilla och steka som att ångkoka!

Detta är äkta hälleflundra när den är som bäst och i lagom bitar om ca 500 gram.

Räkor 40/60 - msc

Våra stora 40/60 räkor är miljömärkta med msc, har en god sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. Lyxräkorna är en av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.

Nyinkommet! Årets fiske!