({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

King Crab XXL (kokta)

King Crab/kungskrabba från den norska kusten är skaldjursfestens absoluta höjdpunkt.
 
1.249,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Kungskrabba/King Crab

  King Crab ben från den norska kusten är skaldjursfestens absoluta höjdpunkt. King Crab har blommat upp i handeln de senaste åren och med all rätt med tanke på dess extraordinära smak. Det finaste köttet sitter i klor och armar och passar alldeles utmärkt i en lyxig sallad eller som den är.

  King Crab är viktvara, exakt pris fås vid leverans.

 • library_books Specifikationer
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Latinskt namn Paralithodes camtschaticus
  Storlek 1000-1300 gram
  Förpackning om 1 kg
  Kilopris 1249 SEK
 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.

Hummer - 600 gram - Extra stora!

Hummer är bland det finaste du kan hitta i havet så är du sugen på att testa något alldeles extra i skaldjursväg så är hummer det rätta alternativet. Stor hummer i denna viktklassen är en sällsynt lyxvara!

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.