({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Klassisk Julkasse [Slutsåld]

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.
599,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  För er som inte är så många på julafton har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller de fem vanligaste ingredienserna på julbordet. Mycket gott i mindre förpackning. Sillen produceras av Alexander Haglund som är OS-silvermedaljör i gastronomi och vi kan med säkerhet säga att denna sillen är i en klass för sig själv. Senapssillen är gjord på Skånsk senap. Riktigt fräsch!

   

  Klassiska Julkassen består av:

  • Kallrökt lax  300 gr
  • Gravad lax  300 gr
  • Löksill 250 gr
  • Senapssill 250 gr
  • Brantevikssill 250 gr

   Pris: 599 kr

  Vill ni ha mer god julsill rekomenderar vi vårt sillpaket med 6 olika sorters sill + lyxskagenröra som kommer bli en höjdpunkt på julbordet. Är ni sugna på mer lax ska ni titta på Lilla Julkassen

  Julkassen levereras färsk 13-22 december eller enligt överenskommelse.

 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Lilla Julkassen - med nytt innehåll! [Fåtal kvar] Läs beskrivning!

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med hovmästarsås, romsås och gourmetsill.

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr