({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Klassisk Julkasse [Slutsåld]

För er som inte är så många runt julbordet har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller kallrökt lax, gravad lax, senap-,lök- och brantevikssill. Mycket gott i mindre förpackning.
599,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  För er som inte är så många på julafton har vi plockat ihop en lite mindre julkasse som innehåller de fem vanligaste ingredienserna på julbordet. Mycket gott i mindre förpackning. Sillen produceras av Alexander Haglund som är OS-silvermedaljör i gastronomi och vi kan med säkerhet säga att denna sillen är i en klass för sig själv. Senapssillen är gjord på Skånsk senap. Riktigt fräsch!

   

  Klassiska Julkassen består av:

  • Kallrökt lax  300 gr
  • Gravad lax  300 gr
  • Löksill 250 gr
  • Senapssill 250 gr
  • Brantevikssill 250 gr

   Pris: 599 kr

  Vill ni ha mer god julsill rekomenderar vi vårt sillpaket med 6 olika sorters sill + lyxskagenröra som kommer bli en höjdpunkt på julbordet. Är ni sugna på mer lax ska ni titta på Lilla Julkassen

  Julkassen levereras färsk 13-22 december eller enligt överenskommelse.

 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Lilla Julkassen - med nytt innehåll! [Fåtal kvar] Läs beskrivning!

Här har vi samlat de fyra vanligaste laxsorterna för julen: Varmrökt, kallrökt, gravad, najadlax. Vi har även utökat med hovmästarsås, romsås och gourmetsill.

Hummer - 600 gram - Extra stora!

Hummer är bland det finaste du kan hitta i havet så är du sugen på att testa något alldeles extra i skaldjursväg så är hummer det rätta alternativet. Stor hummer i denna viktklassen är en sällsynt lyxvara!