({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr
*
 
995,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.


  Denna laxen har vi förstått på våra kunder håller en betydelsefullt hög kvalitet, och har man en gång testat den, ja då är det svårt att byta till någon annan.

  Vill ni däremot ha en lax utan skinn som också är av absolut toppkvalitet har vi givetvis det också. Ni hittar den här

  Är ni på jakt efter Svensk vildlax hittar ni det här och vill ni ha vildfångad lax som är miljömärkt med msc hittar ni det här

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Latinskt namn Salmo salar
  Fångstområde Norge
  Hållbarhet 6-12 månader
  Storlek 250 gram/st
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Kilopris 358 SEK
  Pris 895 SEK
 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Hummer - msc - 600 gram - Extra stora! - Nyinkommet!

Hummer är bland det finaste du kan hitta i havet så är du sugen på att testa något alldeles extra i skaldjursväg så är hummer det rätta alternativet. Stor hummer i denna viktklassen är en sällsynt lyxvara!

Räkor 50/70 msc - 150-400 kr rabatt!

Våra stora 50/70 räkor är miljömärkta med msc, har en god sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll. Räkfrossa i sommar?

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 34
Pris per portion: ca 33 kr