({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Marulk - Norge

Marulken från Norge är en riktig delikatessfisk och värdig att serveras som en riktig festmåltid. Köttet är fast och proteinrikt med en smak av hummer, och kan tillagas på flera olika vis. På grillen, i ugnen, på stekjärnet eller i en god fisksoppa.

Beställningsvara - dagspris
0,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Marulken från Norge är en riktig delikatessfisk. Med en distinkt smak av hummer är den värdig att serveras som en riktig festmåltid. Köttet är fast och proteinrikt, och kan tillagas på flera olika vis. På grillen, i ugnen, på stekjärnet eller i en god fisksoppa.

  Marulken är dagspris och viktvara, exakt pris fås vid leverans.


  Beställningsvara: Det är idag svårt att få tag på äkta marulk, ring oss för att kontrollera tillgången just nu.

 • library_books Specifikationer
  Latinskt namn Lophius Piscatorus
  Fångstområde Norge
  Färsk/Fryst Går att få båda
  Förpackning om Enligt ök
  Kilopris Dagspris
  Pris Viktvara
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.