({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Torskrygg - msc & lax - 141 kr rabatt!

Våra två storsäljare i en liten paket. Båda sorterna är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka och att ha i soppor eller gratänger. Laxen är även perfekt att ha som sushi.

Antal portioner: ca 38
Pris per portion: ca 45 kr

Välj kombination och fortsätt vidare till kassan.
 • subtitles Produktbeskrivning

  Våra två storsäljare i en liten paket. Båda sorterna är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka och att ha i soppor eller gratänger. Laxen är även perfekt att ha som sushi. 

  Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Vår absoluta storsäljare i perfekta portionsbitar på ca 150 gram. Så pass god i sig själv att kryddor nästan är överflödiga.

  Laxen finns både med skinn (2,5 kg) och utan skinn (3 kg). Filéerna med skinn på 250 gram produceras i Nordostatlanten och är en av våra absoluta storsäljare. Från samma leverantör tar vi även laxfiléerna utan skinn och de väger 150 gram. Båda kan grillas och stekas men även ugnsbakas eller varför inte gravas. Laxen är ett utmärkt sätt att få i sig den nyttiga fettsyran Omega 3. 

 • view_list Välj kombination och fortsätt till kassan
  Bild på Torskrygg msc och lax med skinn
  Torskrygg msc och lax med skinn

  Laxen med skinn är vår storsäljare när det gäller röd fisk. Fina styckfrysta 250 grams bitar som om man får tro våra kunder smakar det där lilla extra. Passar utmärkt om man steker, grillar eller ugnsbakar sin lax, eller om man vill använda den till sushi.

  2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
  2,5 kg laxfilé med skinn 250 gram (10 bitar)

  1.840,00 kr
  1.699,00 kr
  Bild på Torskrygg msc och lax utan skinn
  Torskrygg msc och lax utan skinn

  Laxen utan skinn kommer från samma leverantör som med skinn, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas. Styckfrysta bitar om 150 gram.

  2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
  3 kg laxfilé utan skinn ~150 gram (20 bitar)

  2.099,00 kr
  1.958,00 kr
 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Fångstområde Nordostatlanten
  Latinskt namn Gadus morhua
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Förpackning om 2 x 2,5 kg netto