({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Sorry - this product is no longer available

Ost - Godminster Cheddar Hjärta

En ekologisk, fulländad Cheddar med en karakteristisk smak av smör och nöt med påtagliga saltkristaller. Helt utan tillsatser!
 
139,00 kr
  • subtitles Full beskrivning

    Godminster organic cheddar är en ost för dig med smak för det goda. Godminsters signum är den rödvaxade hjärtformade osten som blivit belönad med både Silvermedalj i International Cheese Awards, och Bronsmedalj i Global Cheese Awards 2014.

    Det hjärtformade formatet gör det såklart till en perfekt gåva till någon du gillar lite extra. Exempelvis till alla hjärtans dag. Eller fars dag. Eller mors dag. Födelsedag. Namnsdag.

    Ja kort och gott. Den är värd att dela med någon du tycker om.

    Beställningsvara - ring för tillgång: 040-617 03 03

  • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Räkor 40/60 - msc

Våra stora 40/60 räkor är miljömärkta med msc, har en god sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. Lyxräkorna är en av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll.

Nyinkommet! Årets fiske!

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Löjrom Kalix - msc

Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin.