({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Ost & charkbricka

Två supergoda cheddarostar och en fantastiskt god Bresaola Black Angus.

För ost & charkälskare!
369,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Oavsett om osten är till er själva, eller om ni ger bort den till en ostälskare kommer mottagaren garanterat få en smakupplevelse som sätter guldkant på tillvaron.

  Hjärtat
  Godminster organic cheddar är en ost för dig med smak för det goda. Godminsters signum är den rödvaxade hjärtformade osten som blivit belönad med både Silvermedalj i International Cheese Awards, och Bronsmedalj i Global Cheese Awards 2014.

  Cave Aged Cheddar
  En grottlagrad cheddarost med en komplex blandning av söt, krämig, lantlig och jordig arom. Smakerna är stora, robusta och väl avrundade. Strukturen är fast och osten är krämfärgad.

  Bresaola Black Angus
  Lufttorkat nötkött av Black Angus från Skottland, med en marmorering som gör att den i stort sätt smälter i munnen. Detta är en smakupplevelse för gourmeter.

Kunder som köpte denna köpte också

Ost - Godminster Cheddar Hjärta

En ekologisk, fulländad Cheddar med en karakteristisk smak av smör och nöt med påtagliga saltkristaller. Helt utan tillsatser!

Ost - JJ Sandham Ogden Mature Cheddar

Detta är en liten uppstickare, nästan lika populär som Godminsters hjärta. Fantastisk smak, låg syra, krämig med framträdande saltkristaller. Ett äkta hantverk!