({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.
 
675,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Miljömärkta pilgrimsmusslor i Skåne med fri hemleverans - snabbt, enkelt och smidigt!

  Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Denna alldeles kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.


  Stötta handeln med miljömärkta produkter, beställ via vår hemsida eller ring oss idag på 040-617 03 03.

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Förpackning om 1 kg netto
  Hållbarhet 6-12 månader
  Latinskt namn Pecten Yessoensis
  Fångstområde FAO61
  Storlek 10-20/lb (22-44/kg)
  Pris 675 kr
 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Räkspett

Supergoda räkspett, perfekt som en förrätt, lunch eller till grillkvällen. Supergoda, bara att marinera i lite vitlök och chili, steka några minuter - klart!

Räkor 50/70 msc - 300 kr rabatt!

Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.