({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Räkspett

Supergoda räkspett, perfekt som en förrätt, lunch eller till grillkvällen. Supergoda, bara att marinera i lite vitlök och chili, steka några minuter - klart!
 
379,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Räkspetten är en given favorit bland tillbehören när det ska grillas. Marineras enkelt i lite olja och pressad vitlök, alternativt pensla på lite sweet chilisås innan grillning. 10 stycken grillspett per förpackning.

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Latinskt namn Penaeus monodon
  Storlek 10 st
  Förpackning om 800 gram netto
  Fångstområde Kina
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.

TFX Grillnät

Med detta grillnät behöver du inte oroa dig för att bränna fast vare sig fisk, kött eller skaldjur på grillen!