({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Räkspett - asc

Miljömärkta räkspett, perfekt som en förrätt, lunch eller till grillkvällen. Supergoda, bara att marinera i lite vitlök och chili, steka några minuter - klart!
 
379,00 kr
319,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Räkspetten är en given favorit bland tillbehören när det ska grillas. Marineras enkelt i lite olja och pressad vitlök, alternativt pensla på lite sweet chilisås innan grillning. 10 stycken grillspett per förpackning.

  Räkspetten är certifierade av ASC (Aquaculture Stewardship Council) och godkända av WWF.

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Hållbarhet 12-18 månader
  Latinskt namn Penaeus monodon
  Storlek 10 st
  Förpackning om 800 gram netto
  Fångstområde Kina
  Kilopris 399 SEK
  Pris 319 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Lilla familjelådan SPECIAL - lax med skinn

Msc-märkt torskrygg, rödtunga och vår storsäljare lax med skinn i en härlig blandning. Laxen är i stora fina 250 grams filéer och går utmärkt att grava, steka, grilla, ugnsbaka och använda till sushi. I denna paket är det 2,5 kg laxfilé.
2.704,00 kr 2.499,00 kr