Erbjudande!

Regnbågslax – Benella

1,195.00kr2,290.00kr

Benella Regnbågslax från Jävrebodarna i Norra Bottenviken – en garanterad smakupplevelse.

Det är med stor glädje vi kan presentera Benella Regnbåge® i vårt sortiment. Gillar man sushi är detta ett givet val – men den går lika bra att grilla, steka och ugnsbaka.

Filéerna väger 3-400 gram och det är en midloin (ryggfilé), vilket är den finaste biten på fisken. Styckfrysta och vacuumpackade för enkel hantering.

Benella Regnbågslax – Svensk fisk när den är som bäst!

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Betalning online eller vid leverans
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Nytt i sortimentet!

Benella Regnbågslax från Jävrebodarna i Norra Bottenviken – en garanterad smakupplevelse.

Det är med stor glädje vi kan presentera Benella Regnbåge® i vårt sortiment. Inte bara är det en god och nyttig fisk – den hjälper till att få Östersjön att må lite bättre, en fisk i taget. Oavsett om du ska steka, grilla eller ugnsbaka din regnbågslax är detta en produkt vi verkligen kan rekommendera. Benella Regnbåge kan du äta hur ofta du vill – även vid graviditet och amning.

Sushi då? Funkar det också?

Absolut! – Benella Regnbågslax är utmärkt att använda till sushi. Köpte ni vår julkasse har ni även fått smaka den gravad, kall- och varmrökt.

Vill man fördjupa sig mer i hur produktionen går till går det bra att läsa mer om detta här

Benella Regnbåge® är proppfull med Omega 3-fettsyror och Vitamin D, mer så än annan fisk faktiskt. Omega 3-fettsyrorna är bra för hjärtat, hjärnan och synen och Vitamin D är livsviktigt för leverfunktionen, vilket i sin tur stärker ben och tänder.

Med ett speciellt utvecklade foder, Baltic Blend, ersätts en stor del av fiskoljan med rybsolja från växtriket. En av fördelarna med detta är att det inte behöver fiska upp lika mycket skarpsill och strömming för att producera fiskolja till fodret, på så sätt kan vi hjälpa till att upprätthålla ett stabilt fiskbestånd i Östersjön. Avsaknaden av fiskolja i fodret undviker dessutom att återintroducera fosfor och kväve, samt andra miljögifter, till havet – och bidrar därmed till ett renare Östersjön.

Mer information

Vikt

2,5 kg netto, 5 kg netto – spara 100 kr

Specifikationer

Förvaring: Fryst -18°C
Miljömärkning:  ASC – Aquaculture Stewardship Council (Pågående certifiering)
Latinskt namn:  Oncorhynchus mykiss
Fångstområde:  Jävrabodarna Bottenviken (Östersjön)
Hållbarhet:  18-24 månader
Storlek:  300-400 gr/st
Förpackning om:  2,5 kg netto
Kilopris:  458-478 SEK

Du gillar kanske också…