Erbjudande!

Regnbågslax, helsida – Svensk Piteå

399.00kr999.00kr

Svensk Regnbågslax från Piteå – helt utan antibiotika!

Lagom till jul har vi tagit hem vår populära Regnbågslax i helsidor. Perfekt att både grava och röka. Givetvis går den utmärkt att grilla, steka och ugnsbaka, precis som en vanlig lax. Eller varför inte använda i en poke bowl eller sushi?

Helsidorna väger 0,7-1,1 kg styck.

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Flera olika betallösningar
Nollställ
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etikett:

Beskrivning

Svensk Regnbågslax, helsida från Jävrebodarna i Norra Bottenviken – en garanterad smakupplevelse. Helt utan antibiotika!

Nu har vi även vår populära Regnbåge i helsidor. Perfekt att grava och röka till jul. Inte bara är det en god och nyttig fisk – den hjälper till att få Östersjön att må lite bättre, en fisk i taget. Oavsett om du ska steka, grilla eller ugnsbaka din regnbågslax är detta en produkt vi verkligen kan rekommendera. Benella Regnbåge kan du äta hur ofta du vill – även vid graviditet och amning.

Sushi då? Funkar det också?

Absolut! – Regnbågslax helsida är utmärkt att använda till sushi. Köper ni vår julkasse får ni även smaka den som gravad, kall- och varmrökt. I år blir det även Najad Regnbåge – det är vi först i Sverige att erbjuda våra kunder!

Benella Regnbåge® är proppfull med Omega 3-fettsyror och Vitamin D, mer så än annan fisk faktiskt. Omega 3-fettsyrorna är bra för hjärtat, hjärnan och synen och Vitamin D är livsviktigt för leverfunktionen, vilket i sin tur stärker ben och tänder.

Med ett speciellt utvecklat foder, Baltic Blend, ersätts en stor del av fiskoljan med rybsolja från växtriket. En av fördelarna med detta är att det inte behöver fiskas upp lika mycket skarpsill och strömming för att producera fiskolja till fodret. På så sätt kan vi hjälpa till att upprätthålla ett stabilt fiskbestånd i Östersjön. Avsaknaden av fiskolja i fodret undviker dessutom att återintroducera fosfor och kväve, samt andra miljögifter, till havet – och bidrar därmed till ett renare Östersjön.

Ytterligare information

Vikt

1 st helsida, 2-3 st helsidor, 3-4 st helsidor