Beskrivning
Kalix Regnbågslax i fyra olika smaker!
Kalix Regnbågsmix innehåller:
Varmrökt regnbåge 2 x ~175 gr
Kallrökt regnbåge 1 x ~225 gr
Gravad regnbåge 1 x ~225 gr
Najad regnbåge 1 x ~225 gr
Kalix Regnbåge är i bit (200-250 gr) så att man kan skiva i precis så tjocka skivor man själv vill ha. Tips: Testa ”bufféskuren” – lite tjockare skivor, ny karaktär på julens klassiker.
Regnbågen levereras fryst och tinas med fördel upp i kyl ett dygn innan användning. För bästa smakupplevelse ska regnbågen vara rumstempererad vid servering – då blir konsistensen och smaken som bäst. Ta ut ur kylen 1-2 timmar innan det är dags att äta.
Regnbåge är proppfull med Omega 3-fettsyror och Vitamin D, mer så än annan fisk faktiskt. Omega 3-fettsyrorna är bra för hjärtat, hjärnan och synen och Vitamin D är livsviktigt för leverfunktionen, vilket i sin tur stärker ben och tänder.
Guldhaven Pelagiska i Kalix står för produktionen av denna Svenska Regnbåglax. Därav kallar vi den helt enkelt för Kalix Regnbåge. Svensk fisk när den är som absolut bäst!