Regnbågsmix

450.00kr

4 sorters Regnbågslax

Varmrökt regnbåge 2 x ~175 gr
Kallrökt regnbåge 1 x ~225 gr
Gravad regnbåge 1 x ~225 gr
Najad regnbåge 1 x ~225 gr

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Flera olika betallösningar
Rensa
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etikett:

Beskrivning

Regnbågslax i fyra olika smaker!

Regnbågsmixen innehåller:

Varmrökt regnbåge 2 x ~175 gr
Kallrökt regnbåge 1 x ~225 gr
Gravad regnbåge 1 x ~225 gr
Najad regnbåge 1 x ~225 gr

Regnbåge är i bit (200-250 gr) så att man kan skiva i precis så tjocka skivor man själv vill ha. Tips: Testa ”bufféskuren” – lite tjockare skivor, ny karaktär på julens klassiker.

Regnbågen levereras fryst och tinas med fördel upp i kyl ett dygn innan användning. För bästa smakupplevelse ska regnbågen vara rumstempererad vid servering – då blir konsistensen och smaken som bäst. Ta ut ur kylen 1-2 timmar innan det är dags att äta.

Benella Regnbåge är proppfull med Omega 3-fettsyror och Vitamin D, mer så än annan fisk faktiskt. Omega 3-fettsyrorna är bra för hjärtat, hjärnan och synen och Vitamin D är livsviktigt för leverfunktionen, vilket i sin tur stärker ben och tänder.

Med ett speciellt utvecklade foder, Baltic Blend, ersätts en stor del av fiskoljan med rybsolja från växtriket. En av fördelarna med detta är att det inte behöver fiska upp lika mycket skarpsill och strömming för att producera fiskolja till fodret, på så sätt kan vi hjälpa till att upprätthålla ett stabilt fiskbestånd i Östersjön. Avsaknaden av fiskolja i fodret undviker dessutom att återintroducera fosfor och kväve, samt andra miljögifter, till havet – och bidrar därmed till ett renare Östersjön.

Ytterligare information

Alternativ

1 x regnbågsmix

Du kanske också gillar …