({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Stora Julkassen - inklusive sillpaket [Slutsåld]

För de som ska vara lite fler runt julbordet har vi en julkasse värt namnet: Gravad, varmrökt, kallrökt och najadlax ihop med ett noga utvalt sillpaket. Precis som i fjor produceras sillen i Malmö av en OS-silvermedaljör. In och kolla!
1.839,00 kr
1.699,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  I stora julkassen har vi samlat ihop ett nästan komplett paket för det stora julbordet. En varmrökt lax som fullkomligt smälter i munnen, gravad och kallrökt lax med en fantastisk kvalitét och vår populära najadlax - först gravad sedan kallrökt! 


  Här finns även ett unikt sillpaket som är särskilt utvalt för Sydfisks kunder. Även i år har vi tagit med fjorårets nyhet: en gudomligt god lyxskagenröra med minst 50% räkor! Allt producerat i centrala Malmö av Alexander Haglund, OS silvermedaljör i gastronomi. Detta sillpaketet vill ni inte missa!

  Stora Julkassen består av:

  • Kallrökt lax 3x150 gr
  • Gravad lax  3x150 gr
  • Varmrökt lax 2x300 gr
  • Najadlax i bit ~ 2x200 gr 

  • Sillpaket, 6 x 250 gram:
   Brantevikssill
   Senapssill
   Löksill
   Gourmetsill
   Hummersill
   Citron/örtsill

  • Skagenröra Lyx - 250 gr

   Pris 1699 kr
   Ord.Pris 1848 kr

  Julkassen levereras färsk 16-18 december eller enligt överenskommelse

 • library_books Specifikationer
  Fångstområde Nordostatlanten
  Fångstområde Norge
  Ursprungsland Sverige
Kunder som köpte denna köpte också

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.

Lilla familjelådan - lax med skinn

Msc-märkt torskrygg, Kungsflundra (stor rödspättafilé) och vår storsäljare lax med skinn i en härlig blandning. Laxen är i stora fina 250 grams filéer och går utmärkt att grava, steka, grilla, ugnsbaka och använda till sushi. I denna paket är det 2,5 kg laxfilé.
2.632,00 kr 2.439,00 kr