({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

TFX Grillnät

Med detta grillnät behöver du inte oroa dig för att bränna fast vare sig fisk, kött eller skaldjur på grillen!
 
70,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  TFX Grillnät är det perfekta verktyget vid grillning som gör att ingenting bränner fast. Fungerar lika bra till fisk, kött och skaldjur som till grönsaker, svampar och haloumi.

  Nätet håller för upp till 1000 grillningar. Diska det efter varje grillning så håller det i flera år.

  Fungerar både till gasol och kolgrill, fullständiga instruktioner följer med grillnätet.

 • library_books Specifikationer
  Storlek 27x38 cm
  Hållbarhet Upp till 1000 grillningar
  Pris 70 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Lax med skinn

Vår lax med skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om ca 250 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Räkspett

Supergoda räkspett, perfekt som en förrätt, lunch eller till grillkvällen. Supergoda, bara att marinera i lite vitlök och chili, steka några minuter - klart!