Erbjudande!

Tonfisk msc & räkor 50/70 msc – 500 kr rabatt!

2,190.00kr 1,690.00kr

Grilla tonfiskmedaljonger och servera med msc-märkta 50/70 räkor. Passa på när vi har sänkt priset med hela 500 kr!

2,5 kg av vardera produkt

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Betalning vid leverans
Kategori:

Beskrivning

2,5 kg vardera av msc-märkta tonfiskmedaljonger och våra stora fina msc-märkta 50/70 räkor! Båda är väldigt näringsrika och innehåller ca 20% protein. Perfekt till kommande grillsäsong och skaldjurskvällar!

Tonfisken är rik på proteiner (ca 23%) och har nyttiga fetter. Det är en av de populäraste grillfiskarna då den går snabbt att tillaga och har ett fast och matigt kött. Tricket för att få tonfisken riktigt bra är att halstra, steka eller grilla den snabbt, den ska vara rå i mitten för att bli saftig och god.

Vid tillagning ska allt annat vara förberett, salladen klar och gästerna sitta vid bordet. Servera tonfisken direkt från grillen eller stekpannan och lägg upp på tallriken. Tillagas den för länge blir den lätt torr, men rätt tillagad är tonfisken en riktig smakupplevelse.

Tonfisken levereras i perfekta portionsbitar om 45-60 gram, även kallat tonfiskmedaljonger.

Räkor är väldigt proteinrika (ca 18%) och innehåller även andra nyttiga ämnen såsom selen som motverkar cancer och är viktigt för immunförsvarets funktion.

Vitamin B12 hjälper oss att producera mer röda blodkroppar, och järnet i räkorna stärker våra energinivåer.
Räkor innehåller även magnesium som är bra för blodsockernivån, fosfor och kalcium som stärker skelettet, och zink som är bra för prostatan.
Förutom koppar som även hjälper till att hålla sköldkörteln i schack innehåller räkor omega 3 fetter som verkar positivt mot inflammationer.

Med detta sagt är det bara att börja skala räkor och ta del av alla hälsobringade effekter detta underbara skaldjur har att erbjuda!
Foto räkor: Coldwater Seafood

X