Erbjudande!

Tonfisk msc & röding – 500 kr rabatt!

1,990.00kr

Två nyttiga och proteinrika fiskar som lämpar sig utmärkt på grillen. Passa på när vi har sänkt priset med hela 500 kr!

2,5 kg av vardera produkt

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Flera olika betallösningar
Kategori:

Beskrivning

2,5 kg vardera av våra populäraste grillfiskar – röding med skinn på ena sidan och msc-märkta tonfiskmedaljonger! Båda fiskarna är väldigt näringsrika och innehåller ca 20% protein. Perfekt till kommande grillsäsong!

Tonfisken är rik på proteiner och har nyttiga fetter. Det är en av de populäraste grillfiskarna då den går snabbt att tillaga och har ett fast och matigt kött. Tricket för att få tonfisken riktigt bra är att halstra, steka eller grilla den snabbt, den ska helst vara rå i mitten för att bli saftig och god.

Vid tillagning ska allt annat vara förberett, salladen klar och gästerna sitta vid bordet. Servera tonfisken direkt från grillen eller stekpannan och lägg upp på tallriken. Tillagas den för länge blir den lätt torr, men rätt tillagad är tonfisken en riktig smakupplevelse.

Tonfisken levereras i perfekta portionsbitar om 45-60 gram, även kallat tonfiskmedaljonger.

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Grilla med skinnsidan neråt tills den nästan är klar och vänd den lite snabbt för att få lite grillyta innan servering.

Rödingfilén levereras i sidor om 200-400 gram med skinnsidan kvar, och pbo (pin bone out)