({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Torskrygg - msc

Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Perfekta portionsbitar på 120-160 gram och väl lämpade att tillaga i ugn eller sjuda i lite buljong för att servera med potatismos och gröna ärtor.

Antal portioner: ca 18
Pris per portion: ca 48 kr
 
845,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Torsken är en riktig klassiker i svensk matkultur och går att tillaga på de flesta sätt. Perfekta portionsbitar på 120-160 gram och smaken i sig är så pass god att kryddor nästan blir överflödiga. Bryn på låg värme i panna med en del olja och en del smör och servera med tex kokt potatis och gröna ärtor. Lika enkelt är det att lägga in några ryggfiléer på en panna i ugnen och servera med kokta morötter, broccolli och potatismos med smält smör.

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Latinskt namn Gadus morhua
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Storlek 120-160 gr/st
  Kilopris 338 SEK
  Pris 845 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Lax, Vildfångad Kalix

Nu kan ni beställa vildfångad lax från Kalixälven. Fina filéer på ca 200 gram styck.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 50 kr

Panerad rödspätta

Vår panerade rödspätta är gjord på hel spättafilé och är ett bra alternativ när det ska gå snabbt med matlagningen. Tillagas direkt från fryst och är klart på ca 10 minuter.

Antal portioner: ca 16
Pris per portion: ca 40 kr