Torskrygg msc och lax utan skinn

1,958.00kr

Laxen utan skinn kommer från samma leverantör som med skinn, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas. Styckfrysta bitar om 150 gram.

2,5 kg torskrygg 120-160 gram (ca 18 bitar)
3 kg laxfilé utan skinn ~150 gram (20 bitar)

  • Fri hemleverans
  • Flexibla leveranstider
  • Betalning vid leverans
Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Våra två storsäljare i en liten paket. Båda sorterna är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka och att ha i soppor eller gratänger. Laxen är även perfekt att ha som sushi.

Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Vår absoluta storsäljare i perfekta portionsbitar på ca 150 gram. Så pass god i sig själv att kryddor nästan är överflödiga.

Laxen finns både med skinn (2,5 kg) och utan skinn (3 kg). Filéerna med skinn på 250 gram produceras i Nordostatlanten och är en av våra absoluta storsäljare. Från samma leverantör tar vi även laxfiléerna utan skinn och de väger 150 gram. Båda kan grillas och stekas men även ugnsbakas eller varför inte gravas. Laxen är ett utmärkt sätt att få i sig den nyttiga fettsyran Omega 3.

Mer information

Alternativ

Torsk och lax – 141 kr rabatt

Specifikationer

Förvaring: Fryst -18°C
Miljömärkning:  MSC – Marine Stewardship Council
Förpackning om:  2,5 + 3 kg netto

X