({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

King Crab XXL (kokta)

King Crab/kungskrabba från den norska kusten är skaldjursfestens absoluta höjdpunkt.
1.249,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Kungskrabba/King Crab

  King Crab ben från den norska kusten är skaldjursfestens absoluta höjdpunkt. King Crab har blommat upp i handeln de senaste åren och med all rätt med tanke på dess extraordinära smak. Det finaste köttet sitter i klor och armar och passar alldeles utmärkt i en lyxig sallad eller som den är.

  King Crab är viktvara, exakt pris fås vid leverans.

 • library_books Specifikationer
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Latinskt namn Paralithodes camtschaticus
  Storlek 1000-1300 gram
  Förpackning om 1 kg
  Kilopris 1249 SEK
 • label Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.

Favoritlåda - lax med skinn


Laxen med skinn är vår storsäljare när det gäller röd fisk. Fina styckfrysta 250 grams bitar som om man får tro våra kunder smakar det där lilla extra. Passar utmärkt om man steker, grillar eller ugnsbakar sin lax, eller om man vill använda den till sushi.

2.510,00 kr 2.399,00 kr

Räkor 50/70 - msc

Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.