({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Marulk - Norge

Marulken från Norge är en riktig delikatessfisk och värdig att serveras som en riktig festmåltid. Köttet är fast och proteinrikt med en smak av hummer, och kan tillagas på flera olika vis. På grillen, i ugnen, på stekjärnet eller i en god fisksoppa.
0,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Marulken från Norge är en riktig delikatessfisk. Med en distinkt smak av hummer är den värdig att serveras som en riktig festmåltid. Köttet är fast och proteinrikt, och kan tillagas på flera olika vis. På grillen, i ugnen, på stekjärnet eller i en god fisksoppa.

  Marulken är dagspris och viktvara, exakt pris fås vid leverans.


  Beställningsvara: Det är idag svårt att få tag på äkta marulk, ring oss för att kontrollera tillgången just nu.

 • library_books Specifikationer
  Latinskt namn Lophius Piscatorus
  Fångstområde Norge
  Färsk/Fryst Går att få båda
  Förpackning om Enligt ök
  Kilopris Dagspris
  Pris Viktvara
Kunder som köpte denna köpte också

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Pilgrimsmusslor - msc

Pilgrimsmusslor (kallas även kammusslor) kan tillagas på tusen olika sätt. Våra pilgrimsmusslor är msc-märkta och denna kritvita läckerhet är en delikatess som är god såväl grillad som stekt men även som sushi eller i en ceviche.