({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.

Torskrygg - msc

Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Perfekta portionsbitar på 120-160 gram och väl lämpade att tillaga i ugn eller sjuda i lite buljong för att servera med potatismos och gröna ärtor.

Antal portioner: ca 18
Pris per portion: ca 37 kr
670,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Sydfisks torskrygg kommer från Nordostatlanten och är MSC-märkt för ett hållbart fiske. Torsken är en riktig klassiker i svensk matkultur och går att tillaga på de flesta sätt. Perfekta portionsbitar på 120-160 gram och smaken i sig är så pass god att kryddor nästan blir överflödiga. Bryn på låg värme i panna med en del olja och en del smör och servera med tex kokt potatis och gröna ärtor. Lika enkelt är det att lägga in några ryggfiléer på en panna i ugnen och servera med kokta morötter, broccolli och potatismos med smält smör.

 • library_books Specifikationer
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Latinskt namn Gadus morhua
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Färsk/Fryst Fryst
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Storlek 120-160 gr/st
  Kilopris 268 SEK
  Pris 670 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Panerad rödspätta

Vår panerade rödspätta är gjord på hel spättafilé och är ett bra alternativ när det ska gå snabbt med matlagningen. Tillagas direkt från fryst och är klart på ca 10 minuter.

Antal portioner: ca 16
Pris per portion: ca 27 kr

Lax utan skinn - Prissänkt 100 kr/krt

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 45 kr

Kungsflundra - stor rödspätta

Kungsflundra är det samma som stor rödspätta. En given favorit bland barnen och riktigt god att panera och steka upp på stekjärnet.

Portioner: ca 14
Pris per portion: ca 42 kr