Leveransinformation

Beställningar

Vi strävar efter att kunna leverera era varor inom några dagar, och ofta blir det leverans samma dag. Detta är lite beroende på var vi kör för tillfället och var ni bor. Hemleverans ingår i priset, vi har dock en lägsta gräns för våra beställningar som idag ligger på 600 kr. Vi kan leverera i Skåne, Halland, Blekinge och Kronobergslän. Vid frågor kan ni alltid ta kontakt med oss via vår kundtjänst eller skriva till oss i vår chatt nere i högra hörnet.

Ni kan även handla som gäst utan att registrera er, då fyller ni bara i era kontaktuppgifter när ni kommer till kassan så vi kan ringa upp och boka tid för leverans.

Fördelarna med att registrera er är att ni har era kontaktuppgifter sparade tills nästa beställning och även kan se er orderhistorik och få våra nyhetsbrev.

Betalning

För att minska hanteringen av kontanter görs betalning enklast med swish.

Vårt swishnummer är: 123 120 93 29.

Detta kan ni lägga till som en favorit i er telefon så går det snabbt att betala när vi kommer på besök.

Det går även bra att använda betalkort, vi tar alla kort utom American Express och Diners.

Reklamationer

Vi lämnar en månads smakgaranti på allt som säljs, både via hemsidan och vid dörrknackning. Skulle ni mot förmodan inte vara 100% nöjda så byter vi givetvis ut er vara mot en ny eller erbjuder pengarna tillbaka. Lättast är att skicka ett meddelande här, eller ringa 040-617 03 03. Ert kvitto gäller som garanti.

För att vi i vår tur ska kunna reklamera varan till leverantören, krävs det att detta sker senast 30 dagar från försäljningsdatum. Ring eller maila oss därför direkt, så får ni nya produkter som ni kan njuta av under tiden. Är ni inte nöjda vill vi att ni ska bli det!

Leveransområde:

Vi har ett samarbete med Miljöfiskbilen som levererar från Skåne i Syd till Sundsvall i Norr med olika leveranstider enligt listan nedan.

Sydfisk står för leveranserna i Skåne, Blekinge, Halland och Kronobergslän.

  • Fri Hemleverans av Fisk och Skaldjur
  • Vi levererar när ni är hemma
  • Betalning vid leverans med Kort eller Swish (123 120 93 29)
  • Leveranstiderna är ungefärliga för huvudorterna per län
  • Miljömärkt fisk och skaldjur är såklart i fokus!

Stockholm – 2 Arbetsdagar
Mälardalen – 1-2 veckor

Övriga Län
Blekinge – 2-3 veckor
Dalarna – 2-3 månader
Gotland – 4-6 veckor
Gävleborg – 2-3 månader
Halland – 2-3 veckor
Jämtland – 2-3 månader
Jönköping 3-4 veckor
Kalmar – 2-3 veckor
Kronobergs – 2-3 veckor
Södermanland 1-2 veckor
Uppsala 1-2 veckor
Värmland – 2-3 månader
Västernorrland – 1-3 månader
Västmanland – 1-2 veckor
Västra Götaland – 3-4 veckor
Örebro – 1-2 veckor
Östergötland – 3-4 veckor

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar alltid 30 dagars kvalitetsgaranti på alla våra produkter vilket innebär att om ni inte är 100% nöjda får ni pengarna tillbaka eller nya varor. Är ni inte nöjda så gör vi vårt yttersta för att ni ska bli det.

Nettovikt?

Nettovikt – vad är det? Det är vad produkten väger efter ni tinat den. Vi tar aldrig betalt för vattenglaseringen, vilket är ganska unikt. I praktiken innebär det att ni får 10-20% extra för pengarna när ni handlar av oss. Mer om detta kan ni läsa här.

X