Vilken temperatur på fisken och köttet?

0000864 lilla familjeladan lax med skinn

Innertemperatur fisk

Hel fisk 56˚C (längs ryggbenet på fiskens tjockaste del)

Lax 56˚C

Tonfisk albacore 32˚C

Torsk 56˚C

Torskrygg 56˚C

Hälleflundra 56˚C

Innertemperatur för blodigt, medium och välstekt kött

Blodigt / rare: 52-54˚C (Nöt, lamm)

Medium / medium rare: 55-60˚C (Nöt, kalv, lamm)

Medium välstekt / medium: 58–68˚C (Nöt, kalv, lamm)

Välstekt / well-done: 70˚C (Fläsk, kyckling, nöt, kalv, lamm)

0001026 kalventrecote i bit kampanjpris
0000858 hamburgare black angus aberdeen

Innertemperatur nötkött

Biff 55-70˚C                 Entrecôte 55-70˚C          Flankstek 55-70˚C

Högrev 80˚C               Nötbog 70-80˚C              Fransyska 70-75˚C

Nötbringa 85-90˚C      Nötytterfilé 55-70˚C        Oxfilé 55-70˚C

Rostas 55-70˚C           Rumpstek 55-70˚C         Ungnötslever 60-70˚C

Ytterlår 80-85˚C          Märgpipa 80˚C                Nötfärs 70˚C

Rostbiff 58-70˚C         Ryggbiff 55-70˚C

Innertemperatur lamm

Lammentrecôte 58-70˚C          Lammfilé 58-70˚C          Lammfärs 70˚C

Lammkotlett 58-70˚C               Lammracks 58-70˚C      Lammstek 60-70˚C

Lammytterfilé 58-70˚C             Lammrostbiff 58-70˚C

nedladdning
raw veal schnitzel T2VLYPL

Innertemperatur kalv

Kalventrecôte 60-70˚C          Kalvfilé 60-70˚C          Kalvfärs 70˚C

Kalvstek 65˚C                       Kalvytterfilé 60-70˚C

 

 

Innertemperatur fläsk

Benfri fläskkotlett 70˚C          Benfri fläskkotlettrad 70˚C          Flintastek 70˚C

Fläskbog 70˚C                       Fläskfilé 70˚C                             Fläskfärs 70˚C

Fläskkarré 80-85˚C               Fläskytterfilé 70˚C                       Grillspjut 70˚C

Julskinka 72˚C                      Fläskkotlett 70˚C                         Kotlettrad 72˚C

Skinka 70˚C                          Skinkstek 70˚C                           Sidfläsk 80˚C

Köttfärslimpa (blandfärs) 70˚C

pork cutlet PH639AF
fresh meat home beef PL7W4SQ

Innertemperatur vilt och ren

Renstek 58-70˚C                 Hjortfile 58-70˚C                  Älgstek, fransyska 70-75˚C

Hjortstek 65-70˚C                Rådjurssadel 60-65˚C         Älgkött kalv, entrecôte 60-70˚C

Rådjursstek 60-70˚C           Vildsvin 72˚C                       Älgkött, biff 58-70˚C

Vildsvinsstek 72˚C               Älgfilé, kalv 65˚C                 Älgkött, entrecôte 58-70˚C

Älgkött kalv, biff 60-70˚C      Älgfilé 58-70˚C

Innertemperatur kyckling och kalkon

Hel kyckling 82˚C (intill benet)          Kycklingfilé 72˚C                                      Kycklingklubba 82˚C (intill benet)

Kycklinglårfilé 72˚C                           Kycklingspett med lårfilébitar 72˚C          Kycklingvingar 82˚C

Kalkon 72˚C (intill benet)                  Kalkonbröst 72˚C                                     Kalkonfilé 72˚C

chicken drumsticks with ingredients for cooking FPP5XGV
0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till produkterna
    X