Catering Gourmet

Mitt i centrala Malmö på Helmfeltsgatan 8 ligger Café Gourmet, ett litet charmigt lunchställe där det tisdag till fredag serveras fantastiska luncher och supergott kaffe. Caféet drivs av Alexander Haglund som är OS-silvermedaljör i gastronomi.

Alex har en fantastisk fingertoppskänsla när det kommer till att kombinera olika smaker. Detta märks inte minst på dagens lunch. Varje dag. Som råvaror använder han i första hand närproducerat och miljömässigt hållbara livsmedel.

Är man sugen på en bit choklad så tillverkar han praliner i världsklass som får smaklökarna att dansa tango. Speciellt pralinen med mango. Ingen vanlig mjölkchoklad här med andra ord. Alla praliner produceras med choklad från Malmö Chokladfabrik och är både ekologisk och Fairtrade märkt. Helt fria från gluten och nötter.

Är man däremot på jakt efter någon som kan catering är det till Alex ni ska vända er. Midsommarfest, bröllop, julbord, påskmiddag, kräftskiva, måndag, onsdag eller söndag. Ja oavsett veckodag eller högtid så är lösningen bara ett samtal bort.

Mer information om Cafe Gourmet och Alex hittar ni på www.cateringgourmet.se

 

KONTAKT UPPGIFTER

0735-061848

info@cateringgourmet.se

Helmfeltsgatan 8, 211 48 Malmö

 

 

 

 

IMG 0107
X