Lax, Vildfångad Alaska Sockeye - msc
- Regular Price
- from 1 873 SEK
- Sale Price
- from 1 873 SEK
- Regular Price
-
1 873 SEK
- Unit Price
- per
Lax med skinn - asc -38%
- Regular Price
- from 717 SEK
- Sale Price
- from 717 SEK
- Regular Price
-
717 SEK
- Unit Price
- per
Kalix Regnbåge - portion -30%
- Regular Price
- from 990 SEK
- Sale Price
- from 990 SEK
- Regular Price
-
1 095 SEK
- Unit Price
- per
Kalix Regnbåge - Midloin -20%
- Regular Price
- from 1 374 SEK
- Sale Price
- from 1 374 SEK
- Regular Price
-
1 917 SEK
- Unit Price
- per
Röding - asc -20%
- Regular Price
- from 1 195 SEK
- Sale Price
- from 1 195 SEK
- Regular Price
-
2 390 SEK
- Unit Price
- per
Kallrökt laxfilé, helsida
- Regular Price
- from 429 SEK
- Sale Price
- from 429 SEK
- Regular Price
-
399 SEK
- Unit Price
- per
Gravad laxfilé, helsida
- Regular Price
- from 599 SEK
- Sale Price
- from 599 SEK
- Regular Price
-
399 SEK
- Unit Price
- per
Varmrökt lax, helsida
- Regular Price
- from 479 SEK
- Sale Price
- from 479 SEK
- Regular Price
-
399 SEK
- Unit Price
- per
Varmrökt laxfilé, citronpeppar, helsida
- Regular Price
- from 529 SEK
- Sale Price
- from 529 SEK
- Regular Price
-
399 SEK
- Unit Price
- per
Kalix Regnbåge - helsida
- Regular Price
- from 319 SEK
- Sale Price
- from 319 SEK
- Regular Price
-
1 037 SEK
- Unit Price
- per
Laxburgare-sashimi - slutsåld
- Regular Price
- from 279 SEK
- Sale Price
- from 279 SEK
- Regular Price
-
558 SEK
- Unit Price
- per
Showing item(s) 1-11 of 11.

Sötpotatisvåffla toppad med Kalix Löjrom
Bjud på en matig och underbart god sötpotatisvåffla. Enkelt, fiffigt och otroligt festligt.
En perfekt förrätt att servera under alla tiders festligheter.
Du behöver: (2 våfflor)
1 stor sötpotatis
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt
1 tsk smör (till
våffeljärnet)
Löjrom
Rödlök
Persilja eller gräslök
Gör så här:
- Tvätta, skala och riv sötpotatisen fint, krama ut vätskan.
- Tillsätt majsstärkelse, salt och rör om ordentligt.
- Hetta upp våffeljärnet och pensla den första laggen med smör.
- Grädda våfflorna gyllene i ca 4-6 min.
- Toppa med vispad crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och persilja.
Smaklig spis!