Räkor 40/60 - XXL - Nyfiskade!
- Pris
- från 748 SEK
- Försäljningspris
- från 748 SEK
- Pris
-
1 145 SEK
- Enhetspris
- per
Pilgrimsmusslor
- Pris
- från 189 SEK
- Försäljningspris
- från 189 SEK
- Pris
-
219 SEK
- Enhetspris
- per
Svenska Signalkräftor 500 gr -25%
- Pris
- från 229 SEK
- Försäljningspris
- från 229 SEK
- Pris
-
259 SEK
- Enhetspris
- per
Hummer - 600 gr -35%
- Pris
- från 359 SEK
- Försäljningspris
- från 359 SEK
- Pris
-
459 SEK
- Enhetspris
- per
Torskrygg & Lyxräkor
- Pris
- från 1 396 SEK
- Försäljningspris
- från 1 396 SEK
- Pris
-
1 792 SEK
- Enhetspris
- per
Scampi-asc 0,8 kg
- Pris
- 279 SEK
- Försäljningspris
- 279 SEK
- Pris
-
399 SEK
- Enhetspris
- per
King Crab XXL
- Pris
- från 1 863 SEK
- Försäljningspris
- från 1 863 SEK
- Pris
-
3 925 SEK
- Enhetspris
- per
Visar objekt(er) 1-7 av 7.

Sötpotatisvåffla toppad med Kalix Löjrom
Bjud på en matig och underbart god sötpotatisvåffla. Enkelt, fiffigt och otroligt festligt.
En perfekt förrätt att servera under alla tiders festligheter.
Du behöver: (2 våfflor)
1 stor sötpotatis
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt
1 tsk smör (till
våffeljärnet)
Löjrom
Rödlök
Persilja eller gräslök
Gör så här:
- Tvätta, skala och riv sötpotatisen fint, krama ut vätskan.
- Tillsätt majsstärkelse, salt och rör om ordentligt.
- Hetta upp våffeljärnet och pensla den första laggen med smör.
- Grädda våfflorna gyllene i ca 4-6 min.
- Toppa med vispad crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och persilja.
Smaklig spis!