Kött

Save 223 SEK

Kamben - BBQ Baby Back Ribs

Regular Price
from 823 SEK
Sale Price
from 823 SEK
Regular Price
1 045 SEK
Unit Price
per 

Bjärekyckling - bröstfilé

Regular Price
from 718 SEK
Sale Price
from 718 SEK
Regular Price
Unit Price
per 

Bjärekyckling - lårfilé

Regular Price
from 698 SEK
Sale Price
from 698 SEK
Regular Price
Unit Price
per 

Secreto Iberico Bellota

Regular Price
699 SEK
Sale Price
699 SEK
Regular Price
Unit Price
per 
Sold Out

Pluma Iberico Bellota

Regular Price
839 SEK
Sale Price
839 SEK
Regular Price
Unit Price
per 
Save 479 SEK

Plumilla Iberico

Regular Price
from 479 SEK
Sale Price
from 479 SEK
Regular Price
958 SEK
Unit Price
per 
Save 125 SEK

Kycklingklubba - BBQ Glazed Hickory

Regular Price
from 748 SEK
Sale Price
from 748 SEK
Regular Price
873 SEK
Unit Price
per 

Hamburgare - Black Angus Aberdeen

Regular Price
1 723 SEK
Sale Price
1 723 SEK
Regular Price
Unit Price
per 

Sötpotatisvåffla toppad med Kalix Löjrom

Bjud på en matig och underbart god sötpotatisvåffla. Enkelt, fiffigt och otroligt festligt.

En perfekt förrätt att servera under alla tiders festligheter.

 

Du behöver: (2 våfflor)

1 stor sötpotatis
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt
1 tsk smör (till
våffeljärnet)
Löjrom
Rödlök
Persilja eller gräslök

 

Gör så här:

  • Tvätta, skala och riv sötpotatisen fint, krama ut vätskan.
  • Tillsätt majsstärkelse, salt och rör om ordentligt.
  • Hetta upp våffeljärnet och pensla den första laggen med smör.
  • Grädda våfflorna gyllene i ca 4-6 min.
  • Toppa med vispad crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och persilja.

Smaklig spis!

Fler recept kommer inom kort