Om oss

Välkommen till Sydfisk 2.0

Sydfisk har sedan 2010 levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals nöjda kunder i södra Sverige. Fokus har alltid legat på att leverera den bästa kvaliteten till ett schysst pris. Vi kan ha varit första fiskbilen i Sverige som sålde msc-märkt torskrygg - något vi fortfarande gör idag.

Vi var även först ut med att erbjuda alla våra produkter till nettopriser, vilket innebär att vi inte tar betalt för vattenglaseringen som skyddar våra produkter. Självklart för oss - så att våra kunder vet vad de betalar för.

Nu går vi in i en ny fas och öppnar upp för leveranser i stora delar av Sverige. 

Gordon Delivery är Sveriges största leverantör av kylda och frysta produkter till privatpersoner, och kommer stå för merparten av våra leveranser.

Vi kommer fortsätta att erbjuda samma höga kvalitet på våra produkter, nu med möjligheter att leverera till större områden.

Mer information om våra leveranser ser ni här. Leveransinformation

Vad står Sydfisk för?

Våra ledord har sedan 2010 varit Service & Kvalitet.

Med dessa ord som grundpelare har vi levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals kunder i södra Sverige. 

  • Service för oss betyder att lyssna på er som kund - att kunna möta era behov så gott vi kan.
  • Kvalitet innebär att endast köpa in de bästa produkterna från seriösa producenter som kan matcha våra krav.

Vi lever helt enkelt för att göra er vardag enklare. Med några knapptryckningar på hemsidan eller ett telefonsamtal så löser vi det mesta.

Hittar ni inte vad ni söker på hemsidan är ni välkomna att ringa eller skicka ett mail så ska vi hjälpa er så gott vi kan.

Vi har ett stort utbud av miljömärkt fisk och skaldjur märkt med MSC och ASC. Vår Kalix Regnbåge är märkt med "Från Sverige" och är grönlistad av WWF.

Här kan ni även köpa kyckling från Bjärefågel som är Svensk Sigillmärkt. 

Vårt sortiment består till största del av högkvalitativa frysta produkter, men beroende på säsong erbjuder vi även färska produkter. Till jul säljer vi bland annat sillinläggningar, räksallad, gravad, kallrökt, varmrökt och najadlax som kylvara.

Välkommen som kund till Sydfisk 

Med vänliga hälsningar

Joakim Myrhagen

 

Fryslager: Arlöv, Hammarvägen 7.

Kontor: Malmö, Helmfeltsgatan 4.