Hämta själv i Arlöv - utvalda produkter
- Pris
- från 745 SEK
- Försäljningspris
- från 745 SEK
- Pris
-
- Enhetspris
- per
Red Snapperfilé - Nyhet!
- Pris
- från 343 SEK
- Försäljningspris
- från 343 SEK
- Pris
-
343 SEK
- Enhetspris
- per
Torskrygg med skinn - msc - Nyhet!
- Pris
- från 891 SEK
- Försäljningspris
- från 891 SEK
- Pris
-
891 SEK
- Enhetspris
- per
Tapas Gambas kokta med skal - asc - Nyhet!
- Pris
- från 343 SEK
- Försäljningspris
- från 343 SEK
- Pris
-
343 SEK
- Enhetspris
- per
Lax, Vildfångad Alaska Sockeye - msc
- Pris
- från 1 348 SEK
- Försäljningspris
- från 1 348 SEK
- Pris
-
1 348 SEK
- Enhetspris
- per
Torskrygg av Skrei - msc
- Pris
- från 808 SEK
- Försäljningspris
- från 808 SEK
- Pris
-
808 SEK
- Enhetspris
- per
Pulled Pork - BBQ
- Pris
- från 319 SEK
- Försäljningspris
- från 319 SEK
- Pris
-
319 SEK
- Enhetspris
- per
Visar objekt(er) 1-7 av 7.

Sötpotatisvåffla toppad med Kalix Löjrom
Bjud på en matig och underbart god sötpotatisvåffla. Enkelt, fiffigt och otroligt festligt.
En perfekt förrätt att servera under alla tiders festligheter.
Du behöver: (2 våfflor)
1 stor sötpotatis
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt
1 tsk smör (till
våffeljärnet)
Löjrom
Rödlök
Persilja eller gräslök
Gör så här:
- Tvätta, skala och riv sötpotatisen fint, krama ut vätskan.
- Tillsätt majsstärkelse, salt och rör om ordentligt.
- Hetta upp våffeljärnet och pensla den första laggen med smör.
- Grädda våfflorna gyllene i ca 4-6 min.
- Toppa med vispad crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och persilja.
Smaklig spis!