Torskrygg & Lyxräkor
- Pris
- från 1 396 SEK
- Försäljningspris
- från 1 396 SEK
- Pris
-
1 792 SEK
- Enhetspris
- per
Torsk & Lax Mixlåda
- Pris
- från 1 788 SEK
- Försäljningspris
- från 1 788 SEK
- Pris
-
1 971 SEK
- Enhetspris
- per
Favoritlåda
- Pris
- från 2 113 SEK
- Försäljningspris
- från 2 113 SEK
- Pris
-
2 509 SEK
- Enhetspris
- per
Panerad mixlåda
- Pris
- 1 265 SEK
- Försäljningspris
- 1 265 SEK
- Pris
-
1 365 SEK
- Enhetspris
- per
Lilla familjelådan
- Pris
- 2 153 SEK
- Försäljningspris
- 2 153 SEK
- Pris
-
2 231 SEK
- Enhetspris
- per
Torskrygg - msc & röding - asc
- Pris
- från 1 754 SEK
- Försäljningspris
- från 1 754 SEK
- Pris
-
1 832 SEK
- Enhetspris
- per
Barnlådan
- Pris
- 1 963 SEK
- Försäljningspris
- 1 963 SEK
- Pris
-
2 063 SEK
- Enhetspris
- per
Visar objekt(er) 1-7 av 7.

Sötpotatisvåffla toppad med Kalix Löjrom
Bjud på en matig och underbart god sötpotatisvåffla. Enkelt, fiffigt och otroligt festligt.
En perfekt förrätt att servera under alla tiders festligheter.
Du behöver: (2 våfflor)
1 stor sötpotatis
2 msk majsstärkelse
1 tsk salt
1 tsk smör (till
våffeljärnet)
Löjrom
Rödlök
Persilja eller gräslök
Gör så här:
- Tvätta, skala och riv sötpotatisen fint, krama ut vätskan.
- Tillsätt majsstärkelse, salt och rör om ordentligt.
- Hetta upp våffeljärnet och pensla den första laggen med smör.
- Grädda våfflorna gyllene i ca 4-6 min.
- Toppa med vispad crème fraiche, löjrom, finhackad rödlök och persilja.
Smaklig spis!